ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΑΣΕ

«ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΥΜΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ»

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί σήμερα (28/6/2013) ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, προκειμένου να συμμετάσχει στην ετήσια συνδιάσκεψη των κοινοβουλευτικών ομάδων των 52 χωρών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΚΘΕΣΗ WALTER ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

«Μόνο ο Νότης Μαριάς καταψήφισε στο Στρασβούργο το Ψήφισμα που στήριζε την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ»
  
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τομεάρχης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς καταψήφισε αργά χθες το βράδυ 27/6/2013 στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο το Ψήφισμα και την συνακόλουθη Έκθεση Walter για τα Σκόπια η οποία υποστήριζε την ενταξιακή πορεία του εν λόγω κρατικού μορφώματος σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ και επέρριπτε αποκλειστικά στην ελληνική πλευρά τις ευθύνες για τη μη επίλυση του ζητήματος του ονόματος των Σκοπίων.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WALTER ΓΙΑ TA ΣΚΟΠΙΑ

«Κύριε Πρόεδρε,

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να επισημάνω ότι ο εισηγητής κ. Walter κακώς χρησιμοποίησε στην ομιλία του το όνομα «Μακεδονία» αντί του ονόματος «FYROM» το οποίο είναι και το μοναδικό όνομα που αναγνωρίζεται και χρησιμοποιείται επίσημα από την Κοινοβουλευτική μας Συνέλευση για τα Σκόπια. Άλλωστε μίλησε με την ιδιότητα του επίσημου εισηγητή εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής μας Συνέλευσης και όχι ως απλώς βουλευτής.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (EQUAL ACCESS TO HEALTH CARE)

«Κύριε πρόεδρε

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Εισηγητή για την Έκθεσή του και να επισημάνω ότι η μαζική ανεργία και η φτώχεια που πλήττουν την ευρωπαϊκή κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης και της κρίσης δημοσίου χρέους οδηγούν στον κοινωνικό αποκλεισμό, στην περιθωριοποίηση και τελικά στον περιορισμό του δικαιώματος ίσης πρόσβασης των ευρωπαίων πολιτών στην υγειονομική περίθαλψη και στις υπηρεσίες υγείας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΛ ΝΟΜΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

      Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛΛ Φθιώτιδας σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη και ώρα 11πμ, ότι θα παραστούν και θα συμμετάσχουν μέλη της στην σύσκεψη των φορέων που θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της βιωσιμότητας της ΛΑΡΚΟ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

«Σε ερώτηση που κατέθεσα, στις 2/4/2013 προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το κούρεμα των καταθέσεων στην Ελλάδα, έλαβα, με την από 25/4/2013 απάντηση του, την διαβεβαίωση πως οι καταθέσεις είναι προστατευμένες, ανεξαρτήτως ύψους ή τράπεζας στην οποία τηρούνται.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

«Ψήφισμα κόλαφος για την κυβέρνηση του Μνημονίου από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο»
  
Ομόφωνα ψηφίστηκε αργά απόψε 26/6/2013 από την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο σχετικό ψήφισμα για την «ίση πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη» το οποίο πέραν των άλλων στην παράγραφο 4 αφού υπενθυμίζει ότι σύμφωνα και με το προγενέστερο υπ’ αριθμ. 1884/2012 Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης τα μέτρα λιτότητας αποτελούν κίνδυνο για τη δημοκρατία και τα κοινωνικά δικαιώματα επισημαίνει με ανησυχία τις συνέπειες που η οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας είχαν στην πρόσβαση στην περίθαλψη σε διάφορα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη «ακόμη και με μια ανθρωπιστική κρίση».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

«Χθες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήμασταν επικινδυνολόγοι και λαϊκιστές που είπαμε την αλήθεια για το «κούρεμα» των καταθέσεων που έχουν συμφωνήσει Τρόικα και συγκυβερνώντες.

Ο κ. Στουρνάρας αφού δεν απαντούσε για τα «ακούρευτα» ομόλογα που πλήρωσε και θα πληρώσει από την περιουσία του Ελληνικού λαού στους κερδοσκόπους, εξαθλιώνοντας ομολογιούχους και ταμεία, αγνοώντας τη Βουλή, διέψευσε αυτό που είχε προσυμφωνήσει.

Σήμερα δικαιωνόμαστε με την απόφαση.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό, όλους τους πολίτες, να σταματήσουμε τώρα τη δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Μπορούμε όλοι μαζί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

«ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»
  
Σε επίκαιρη ερώτησή μου σχετικά με την υπαγωγή στο πρόγραμμα για αναδιάρθρωση και βιωσιμότητα του ιστορικού εκδοτικού συγκροτήματος «Μακεδονία» ανέπτυξα πλήρως το θέμα της διαδικασίας που ακολουθήθηκε προσωπικά από τον κ. Μηταράκη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ

«ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗN ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ»
  
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία 19 Εκλογικές Περιφέρειες της χώρας, έκανε την εξής δήλωση - διευκρίνιση:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

«Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με πείσμα και με το κεφάλι ψηλά και χτίστε το μέλλον σας και το μέλλον αυτού του τόπου, για ένα καλύτερο αύριο»
  
Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου, απευθυνόμενη στους φετινούς απόφοιτους των Λυκείων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

«Στήριξη στην παραδοσιακή οικοτεχνική καλλιέργεια καπνού Δυτικής Φθιώτιδας»
  
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά ανακοίνωση του Συλλόγου Καλλιεργητών Δυτ. Φθιώτιδας Πατροπαράδοτων Ποικιλιών Καπνού στην οποία ζητάνε τη συνέχιση και τη νομιμοποίηση της υπέρ εκατονταετίας παραδοσιακής οικοτεχνικής καλλιέργειας καπνού-ποικιλιών ανατολικού τύπου ορεινών και ημιορεινών περιοχών Δυτικής Φθιώτιδας (Καπνοχώρια) και διάθεσης λεπτοκομμένου καπνού από φυσικά πρόσωπα-κατοίκους των άνω περιοχών.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ

«Πάνε οι αγρότες για να δηλώσουν (ΟΣΔΕ) τις καλλιέργειές τους. Κάποιοι τους ζητούν για την παραλαβή της δήλωσης 20 ή 30 ή 50 ευρώ ενώ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.

Δέχθηκα σωρεία καταγγελιών, φωτοτυπίες από αποδείξεις, και βάλε.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Θέμα: «Ορθολογικές προτάσεις ελεύθερων επαγγελματιών Θεσσαλονίκης για τη διάσωση του ΟΑΕΕ»
  
Κύριε Υπουργέ,

Η διαμορφούμενη λόγω της οικονομικής κρίσης κατάσταση, απαιτεί άμεσες παρεμβάσεις της Πολιτείας προς αποφυγή της χρεοκοπίας των ασφαλιστικών μας ταμείων η οποία είναι «Προ των Πυλών».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Θέμα: «Απλήρωτες αποζημιώσεις μετακίνησης σε Φυσικοθεραπευτές, Κοινων. Λειτουργούς, Επισκέπτες Υγείας και Παρασκευαστές από τον ΕΟΠΥΥ»

Κύριε Υπουργέ,

απλήρωτοι παραμένουν από τον Νοέμβριο του 2011 οι μόνιμοι Φυσικοθεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Επισκέπτριες Υγείας, για τα έξοδα μετακίνησης που πραγματοποίησαν σε εκτέλεση των καθηκόντων παροχής υπηρεσιών προς κατάκοιτους ασθενείς και ανήμπορους να μετακινηθούν, ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

«Στήριξη των διαμαρτυρόμενων ομολογιούχων»
  
Η τομεάρχης Ανάπτυξης και Βουλευτής Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) παρουσία εκπροσώπων των ομολογιούχων και πλήθος κόσμου που έχουν υποστεί «κούρεμα» των οικονομιών τους από την διαδικασία του PSI+.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αποφασίστηκε η νέα οργανωτική δομή του Κινήματος με έμφαση στην περιφερειακή οργάνωση. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των νησιών του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την έμφαση που δίνεται στη νησιωτική πολιτική.

Η κατανομή των Περιφερειών γίνεται ως ακολούθως: