ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

«Ο παραλογισμός των μνημονίων και του success story του κ. Σαμαρά έφερε το ΠΑΣΟΚ του 4% στην εξουσία για να συνεχίσει την πολιτική της ύφεσης και της ανεργίας. Στους 1.700.000 ανέργους προστέθηκαν σήμερα άλλες χίλιες οικογένειες από το λουκέτο ιδιωτικής εταιρείας.


Η κυβέρνηση αυτή έχει μόνο ένα στόχο, την παραγραφή των αδικημάτων και τη διαγραφή των χρεών των κομμάτων εκείνων που μας έβαλαν στο μνημόνιο και εκείνων που μας διατηρούν σε αυτό».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν επίτροποι της τρόικας οι οποίοι ασκούν την εξουσία που προβλέπεται από το Σύνταγμα για τους Υπουργούς και το Υπουργικό Συμβούλιο δεν έχει σημασία ποιο όνομα αναγράφεται στον ανασχηματισμό.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ασχολούμαστε με τα ονόματα».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

«Ο παλιός πολιτικός κόσμος του γνωστού δικομματικού παιχνιδιού, που με την πολιτική του οδήγησε την πατρίδα στον γκρεμό και άνοιξε τον δρόμο στην τρόικα, συμμαχεί για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο εφαρμόζοντας πιστά την αποτυχημένη μνημονιακή πολιτική που προβλέπει μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

«Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

«ΕΙΣΒΟΛΗ» ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ «ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ» 35 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ… ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ!

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
  
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από τα Τίρανα όπου βρίσκεται, έδωσε την εξής συνέντευξη στο http://www.epirus-ellas.gr  και στο δημοσιογράφο Τρύφωνα Τριπούρτη: