ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΙΩΤΙΔΑΣ

Οι Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Φθιώτιδας σας γνωστοποιεί ότι τα γραφεία του Κινήματος  βρίσκονται στη διεύθυνση:

Πλατεία Ελευθερίας 10 
1ος Όροφος
35100 Λαμία
ΤΗΛ & ΦΑΞ  2231024153

Η λειτουργία των γραφείων μας από Δευτέρα 3/06/13 θα είναι καθημερινή και το ωράριο λειτουργίας θα είναι:

Δευτέρα - Παρασκευή : 19:00 – 21:00


Σάββατο :                      11:00 – 13:00

                                                                              Η  Σ. Ε.   Π.Ε.  ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΣΤΗΝ 21η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Στην εναρκτήρια εκδήλωση της 21ης Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Τετάρτη 29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, παρευρέθηκε ως επίσημη προσκεκλημένη και εκπροσώπησε το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού, βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

«Στο πλαίσιο της παραπλάνησης του Ελληνικού λαού, από την κυβέρνηση, για δήθεν ανάπτυξη και ευνομία στη χώρα, όπως το τέχνασμα για την έναρξη των έργων της «Ολυμπίας οδού», ο κ. Δένδιας συνεχίζει τις παραστάσεις με τις επιχειρήσεις «σκούπα» που υποτίθεται ότι κάνει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη όρισε ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος τον Βουλευτή Ηρακλείου και τομεάρχη Οικονομικών Νότη Μαριά, με αναπληρωτή τον Βουλευτή Β’ Αθηνών και τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Καπερνάρο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Εξηγήσεις για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, που λόγω της εμπλοκής αρμοδιοτήτων των Υπουργείων Οικονομικών και Ναυτιλίας, αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν νόμιμα τη Χερσαία Ζώνη Λιμένος της προαναφερομένης περιοχής, ζητά με Ερώτησή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Ιονίου πελάγους.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ «ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Τα κατορθώματα της Ελληνικής Πολιτείας που μπλεγμένη στα γρανάζια της σάπιας γραφειοκρατίας και στα συμφέροντα αυτών που αναπαυμένοι στις βολικές πολυθρόνες τους, δεν αντιλαμβάνονται πώς οι κάτοικοι της Σάμου και της Ικαρίας εν έτει 2013 ζουν απίστευτες στιγμές, χειρότερες από αυτές της δεκαετίας του 1950, με το «ΜΙΑΟΥΛΗ», το «ΠΑΝΤΕΛΗ» και τον «ΚΑΝΑΡΗ», όπου πηδούσαν στις βάρκες για να φτάσουν στον Πειραιά, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

«ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ»

Δριμεία επίθεση κατά του Υπουργού Υγείας αλλά και κάθε άμεσα εμπλεκόμενου εξαπέλυσε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή την απογύμνωση του Νοσοκομείου Βόλου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΔΑΣ 29ης ΜΑΪΟΥ 1453

Ημέρα μνήμης και περισυλλογής η σημερινή για τον ελληνισμό, για την αποφράδα εκείνη μέρα κατά την οποία η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί, ο αυτοκράτορας έπεσε πολεμώντας στα τείχη σαν απλός μαχητής και τελικά η «Πόλις εάλω».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Ο γνωστός τοποτηρητής του μνημονίου, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος, με την έκθεσή του ενεργεί για άλλη μια φορά ως «λαγός» για τη λήψη και νέων μέτρων που θα εντείνουν την ύφεση, θα αυξήσουν την ανεργία και θα φτωχοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό».

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΘΕΜΑ: «Όχι στα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των
ασφαλισμένων στον ΟΓΑ»
  
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά επιστολή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) σχετικά με τα νέα όρια ηλικίας όσον αφορά στην ασφάλιση και συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Ξαναβάζει μπροστά η συγκυβέρνηση την αμαρτωλή «μηχανή» των Μ.Κ.Ο.»

Η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά της κυβερνητικής προσπάθειας να ξαναρχίσουν οι Μ.Κ.Ο να λαμβάνουν ανεξέλεγκτα χρηματοδοτήσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΜΑΝΗ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΠΑΡΟ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

«Με το καλημέρα από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έπιασαν δουλειά οι «εμπρηστές». Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Κρήτη (σύμφωνα με το cretalive.gr, έχουν εκδηλωθεί σε όλο το νησί 12 φωτιές!) - Μάνη - Κυπαρισσία - Πάρο και Κεφαλονιά.


Διαπλεκόμενα συμφέροντα (επίθεση στον Τουρισμό την κύρια πλουτοπαραγωγική μας πηγή, ανταγωνιστές, μετατόπιση συζήτησης και ενδιαφέροντος από την καταστροφική πολιτική των μνημονίων κλπ) κάνουν την δουλειά τους και είναι όλοι ευχαριστημένοι».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΔΑΣ 29 ΜΑΪΟΥ 1453

«Το «μολών λαβέ» των αθάνατων Θερμοπυλομάχων του Λεωνίδα, θ' αποτελέσει στις 29 Μαΐου του 1453 - κατά την «αποφράδα» εκείνη Τρίτη - την ιερή πανοπλία του τελευταίου Βυζαντινού αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, με την οποία θα τον βρουν οπλισμένο οι δελεαστικές προτάσεις του Μωάμεθ, που του υποσχόταν ασφάλεια ζωής και περιουσίας, αν ήθελε να του παραδώσει την Πόλη! Αλλά η απάντηση του αυτοκράτορα δόθηκε ανάλογη με εκείνη του βασιλιά της αρχαίας Σπάρτης Λεωνίδα, για ν' αντηχεί στους αιώνες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΘΕΩΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ»

Απαγορεύθηκε στο Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος εκπροσώπησε το Κίνημα στα «Παλαιολόγεια 2013», να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΕΣΠΑ)ΕΡΩΤΗΣΗ,

Το κατεπείγον αίτημα του Πρόεδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κώστα Ασκούνη για τη διασφάλιση της χρηματοδότησης των Βρεφονηπιακών-Παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, καθώς και για τη συνέχιση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

«Ύφεση για έκτο συνεχόμενο χρόνο, με μείωση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) που θα αγγίξει φέτος το 4,6% και άνοδο της ανεργίας στο 28% προβλέπει μεταξύ άλλων η Ετήσια Έκθεση για τη Νομισματική πολιτική που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος. Κατά τ’ άλλα, οι θυσίες του Λαού πιάνουν τόπο».


Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

29 Μαΐου. Χαραγμένη στην ιστορική μνήμη των Ελλήνων με τη φράση «Η Πόλις Εάλω»

Ημέρα μνήμης η σημερινή, κατά την οποία τιμούμε τους υπερασπιστές της Πόλης, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από αυτό που όρισε η μοίρα σε κάθε Έλληνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Να προτιμήσουν έναν περήφανο θάνατο από την υποδούλωση και τη σκλαβιά.