ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με επιστολή του προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο ο ένας εκ των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υποβάλει την παραίτησή του από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Στην επιστολή του αναφέρει ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καταθέτοντας τον προγραμματισμό περιοδειών όλου του μήνα.


ΝΕΑ ΜΑΞΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
  
Στις εκδηλώσεις της Τρίτης 21 Μαΐου που γίνονται στην Κέρκυρα για την επέτειο της Ένωσης των Ιονίων Νήσων με την Ελλάδα, θα παραστεί ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει όλη την Ιόνια Περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή οι ενστάσεις των καταναλωτών για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ»
  
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο παρέχεται για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα για άτομα χαμηλού εισοδήματος, τρίτεκνους, μακροχρόνια άνεργους, ΑΜΕΑ και άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


ΘΕΜΑ: «Προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς»
  
Κύριοι Υπουργοί,

το Νοσοκομείο του Κιλκίς αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, που αφορούν κυρίως στην υποχρηματοδότηση, στην έλλειψη ιατρικού προσωπικού, στις υποδομές και στη σίτιση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με την Επιτροπή Εργαζομένων Δημοσιογράφων της ΕΡΤ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί όχι ως κυβέρνηση μιας δημοκρατικής χώρας, αλλά ως μια κυβέρνηση ενός απολυταρχικού καθεστώτος.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Στα πλαίσια του επίσημου συνεδρίου των ΑΧΕΠΑ στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος αναχωρεί σήμερα για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τρεις ημέρες, προκειμένου να συναντηθεί με στελέχη της ομογένειας, μέλη του Κογκρέσου και επισήμους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των συναντήσεων και των ομιλιών

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


«Πριν ο κ. Σαμαράς συστήσει τη χώρα μας για επενδύσεις θα πρέπει να εξαλείψει τη γραφειοκρατία, την κομματική διαφθορά, το κομματικό κράτος και τις γάγγραινες των υμετέρων τους.

Αν δεν διορθώσει τα κακώς κείμενα που τα κόμματα της σημερινής συγκυβέρνησης δημιούργησαν, οι κινεζικές επενδύσεις θα αποδειχθούν «άνθρακας», όπως αυτές του Κατάρ και τα ταξίδια που πραγματοποιεί απλά ταξίδια αναψυχής».