ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Στο πλαίσιο του καθεστώτος τρομοκρατίας που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, η δικαιοσύνη οφείλει περισσότερο από ποτέ να επιτελεί τον θεσμικό της ρόλο.

Ερωτάται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αν το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αποτελεί κατάλληλο χώρο για ανάκριση, όπως ορίστηκε να γίνει για τις ανακρίσεις δυο εκ των συλληφθέντων-αρπαχθέντων της Χαλκιδικής ενώ αυτό δεν προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου.

Μήπως αυτό, ύστερα και από τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Δένδια, προμηνύει ειλημμένη απόφαση προφυλακίσεων;».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ EUROGROUP

«Την ώρα που η ανεργία πλήττει πλέον εκατομμύρια συμπατριώτες μας ξεπερνώντας το 27%, ο κ. Στουρνάρας συνεχίζει αμέριμνος τον μνημονιακό του μονόδρομο, μεταβαίνοντας στο Eurogroup, προκειμένου σαν καλός μαθητής να δώσει διαπιστευτήρια πιστής εφαρμογής του μνημονίου 3».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


«Ο κ. Σόιμπλε και η παρέα του στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την άμεση εξόφληση των πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου συνολικού ποσού τουλάχιστον 162 δις ευρώ, χωρίς τους τόκους, που οφείλει η Γερμανία στην πατρίδα μας και να μάθουν επιτέλους ότι θα πρέπει να τηρούν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις απέναντι στον ελληνικό λαό που φτωχοποίησαν με τα μνημόνια που επέβαλαν». 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


«Η απάντηση στην προκλητική δήλωση Σόιμπλε σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις είναι μία, αυτή που προτείναμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: άμεση εγγραφή στον προϋπολογισμό των χρημάτων που διεκδικούμε από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, τα χρήματα δηλαδή που πήραν από την Ελλάδα, όπως επίσης και τις γερμανικές αποζημιώσεις όπως εδόθησαν σε όλες τις χώρες που κατέκτησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα δώρα της κυβέρνησης Σαμαρά τύπου Siemens δεν είναι αυτά που θα εξευμενίσουν το Δ’ οικονομικό Ράιχ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


«Ενώ η τρικομματική κυβέρνηση υπογράφοντας το μνημόνιο 3 έχει ήδη συμφωνήσει σε «υποχρεωτικές απολύσεις» χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων προσπαθεί με διάφορα επικοινωνιακά τρικ να αποπροσανατολίσει τον φτωχοποιημένο ελληνικό λαό, αποκρύπτοντας τις πραγματικές μνημονιακές της δεσμεύσεις, όπως έκανε και με το χαράτσι της ΔΕΗ». 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


«Μετά από τις συνεχείς κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, ερωτήσεις και προτάσεις, η κυβέρνηση στέλνει επιτέλους το φάκελο της διεκδίκησης των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, πράττοντας το αυτονόητο».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


«Τα ξημερώματα στη Χαλκιδική καταλύθηκε κάθε έννοια δικαίου, ηθικής και νομιμότητας.

Ο κ.Δένδιας εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την Ελληνική Αστυνομία ως εργαλείο υλοποίησης των εντολών που, δέχεται, ο ίδιος, από την Τρόικα και τους μεγαλοεργολάβους.

Η εντολή του Υπουργού για ένοπλες νυχτερινές εισβολές σε σπίτια, δείχνει το ήθος της Κυβέρνησης.

Στο εξής, όταν θα χτυπούν τα ξημερώματα οι πόρτες των σπιτιών, οι πολίτες θα ανησυχούν μήπως αντί του γαλατά, είναι ο Δένδιας».

ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ


«ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΣ LAFARGE ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΕ… ΚΟΥΡΙΕΡ 229 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ»
  
Τους εργαζόμενους της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ του Γαλλικού Ομίλου Lafarge στη Χαλκίδα, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί η Τομεάρχης του Υπουργείου Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή, μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ.