ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ



«ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ»

«ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ. ΚΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ


«Η επίθεση που δέχεται η πατρίδα στα παραγωγικά χώματα και το νερό είναι ολομέτωπη. Οι ιδέες της θυσίας του Μαρίνου Αντύπα κρατούν ανίκητο το φρόνημα και την αξιοπρέπειά μας. Το Κιλελέρ σήμερα γίνεται το αληθινό ευρωπαϊκό σύμβολο δείχνοντας πως νικιούνται οι τσιφλικάδες των λαών».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης. Έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους καθώς είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που επισκέφθηκε τον οικισμό.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ


Η Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη εκπροσώπησε σήμερα το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Περιφερειακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο του Κιλελέρ, με θέμα τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Ας απολυθούν επιτέλους υπουργοί λόγω ανικανότητας»

Σχολιάζοντας την δήλωση του Βουλευτή της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΒΗΜΑ fm όπου ζήτησε «να σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο Δημόσιο» η αναπλ. Γραμματέας Κ.Ο, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΕΑΒ (HEAL-LINK)


«Η κυβέρνηση σε αντίθεση με την αστραπιαία ταχύτητα που επιδεικνύει στην υπογραφή μνημονίων που εξοντώνουν τους Έλληνες πολίτες παρουσιάζει δραματική κωλυσιεργία στις διαδικασίες για την ανανέωση των συμβάσεων πρόσβασης σε ηλεκτρονικούς τίτλους με αποτέλεσμα να προσθέτει άλλη μία δεινή κατάσταση στους ακαδημαϊκούς ερευνητές της χώρας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή το ψήφισμα – διαμαρτυρία και τα αιτήματα του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικό ψήφισμα του Συνδέσμου Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν. Λασιθίου με το οποίο εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τις προϋποθέσεις που βάζει ο Ν.3986/11 για τους δικαιούχους του επιδόματος ανεργίας.

ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αφήνει στην αγωνία όσους ζουν από τον τουρισμό»

Την επίκαιρη ερώτηση για την κατάργηση των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού (ΠΥΤ) έδωσε ξανά προς κατάθεση η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μίκα Ιατρίδη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ


«Η διαβεβαίωση του κ. Στουρνάρα ότι δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα δημόσια έσοδα μοιάζει με πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο.»

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ «ΦΑΡΕΝΑΙΤ 451». ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ».

Στο συνέδριο για τη διάσωση του ελληνικού βιβλίου πήρε μέρος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.