ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος τον ενημέρωσε για την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 6Κ 2008


«ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΠ' ΕΞΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΥΣΜΑΤΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ»
  
Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη προκειμένου να αρθεί η εργασιακή ομηρία των επιτυχόντων της προκήρυξης 6Κ 2008, που από το 2010, αναμένουν την απορρόφησή τους στις θέσεις για τις οποίες το ίδιο το Κράτος τους έκρινε κατάλληλους, ζητά με Ερώτησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ DELICA ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ KAI ΟΡΙΣΤΙΚΑ «ΛΟΥΚΕΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ DELICA»
  
«Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορήθηκα για το οριστικό κλείσιμο ύστερα από 87 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντων «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» στην Χαλκίδα καθώς και για το οριστικό κλείσιμο ύστερα από 29 χρόνια λειτουργίας του εργοστάσιου χαρτοποιίας «DELICA»στην Πάτρα.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η άρση της μείωσης του εισοδηματικού ορίου των Πολύτεκνων Οικογενειών για τα προϊόντα παρέμβασης της Ε.Ε.»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική επιστολή -διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου σχετικά με το νέο πρόγραμμα για τα προϊόντα Παρέμβασης της Ε.Ε. και την δραματική μείωση του εισοδηματικού ορίου από 12.000 σε 7.200 ευρώ.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΚΠΟΕ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 στις 16:00 θα συγκληθεί η Κεντρική Προσυνεδριακή Οργανωτική Επιτροπή (ΚΠΟΕ) στην αίθουσα S2, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος.

Καλούνται, όλοι οι σύνδεσμοι περιφέρειας να εφαρμόσουν την νέα διαδικασία συγκρότησης της ΚΠΟΕ και να καλέσουν τα ακόλουθα όργανα του κινήματος, για να παρίστανται και αυτά στην συνεδρίαση:

-        Συνδέσμους Περιφερείας.
-        Συνδέσμους Τομέων.
-        Συνδέσμους Νομαρχιακών.
-        Υπεύθυνοι Συντονιστικών.

Επίσης, οι σύνδεσμοι περιφέρειας καλούνται να ενημερώσουν όλες τις Συντονιστικές, ότι η τελευταία προθεσμία για την αποδοχή αιτήσεων εγγραφής μελών με δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο, είναι η Παρασκευή 29/3/2013 (θα πρέπει την ημερομηνία αυτή, όλες οι εγγραφές να έχουν φτάσει στα κεντρικά).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


Την άμεση υπογραφή της υπουργικής απόφασης που απαιτείται προκειμένου να τεθεί σε ισχύ ο νόμος περί μετεγγραφών πρωτοετών και τελειόφοιτων φοιτητών, οι οποίοι πληρώνουν σε χρόνο και σε χρήμα την απαράδεκτη και αναιτιολόγητη κωλυσιεργία του αρμόδιου Υπουργού, ζητά με Ερώτησή του προς τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


«ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ!»
  
Την εισβολή κομματικών κομισάριων στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ως άμεσο απότοκο του απροσχημάτιστου ρουσφετιού και «πελατειακής» εξυπηρέτησης, Υπουργών, Βουλευτών και παραγόντων της τρικομματικής συγκυβέρνησης, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ


Ένα μείζον περιβαλλοντικό έγκλημα, αυτό της καταπάτησης πευκοδάσους και αιγιαλού στην περιοχή Μουρτιά της Σάμου, με την ανοχή και πιθανή συμμετοχή των αρμόδιων φορέων, αναδεικνύει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο, Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΕΛ


Στην επανεμφάνιση του φλέγοντος και ακανθώδους ζητήματος της αδυναμίας μεταφοράς μαθητών στα σχολεία της Χίου λόγω της μη καταβολής από πλευράς ελληνικής Πολιτείας 1.000.000 ευρώ στα υπεραστικά ΚΤΕΛ, ταξί και αγοραία, αναγκάζεται για μία ακόμα φορά να επανέλθει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


«ΕΤΣΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»

«Τα τελευταία τριάντα (!!!) χρόνια, δηλαδή επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίσθηκαν 3.430 νόμοι, εκδόθηκαν 18.766 Προεδρικά Διατάγματα και 110.024 Υπουργικές Αποφάσεις. Και αυτό, οι αλήτες το λένε Κράτος.

Τώρα, η Βουλή ούτε καν νομοθετεί.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Ανεπίτρεπτη καθυστέρηση στα ΚΕΠΑ οδηγεί σε εξόντωση των ΑμεΑ»

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2011 καταργήθηκαν όλες οι υγειονομικές επιτροπές πιστοποίησης αναπηρίας και σύμφωνα με το Νόμο 3863/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δημιουργήθηκε το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Την άμεση επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε μετά την τοποθέτηση «πλαφόν» στο μέγεθος των εκτάσεων του νομού Θεσπρωτίας οι οποίες προορίζονται για κτηνοτροφική εκμετάλλευση και δύνανται να εκμισθωθούν από το Δημόσιο, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η Εκλογική Περιφέρεια της Ηπείρου.