ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΜΙΟΥ-ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Την επείγουσα αποπεράτωση των έργων διάνοιξης του κλειστού δρόμου Στομίου-Πλατάνας στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η άνετη και ασφαλής κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


«πεφτουν οι μασκεσ της κυβερνητικησ αναποτελεσματικοτητασ στον τομεα της ενεργειασ»

«Η Συγκυβέρνηση προωθεί κύρωση μνημονίου συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας με την Τουρκία. Το μνημόνιο έχει ως αιχμή του δόρατος την συνεργασία στον αγωγό ITGI. Αδυνατεί η Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι ο πετρελαϊκός κολοσσός BP και κύριος μέτοχος της κοινοπραξίας εκμετάλλευσης του κοιτάσματος φυσικού αερίου έχει ανακοινώσει ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ακυρωθεί. Ο μοναδικός αγωγός που απομένει είναι ο TAP, ο οποίος ενώ έχει ανακοινωθεί με φαμφάρες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα υλοποιηθεί, καθώς η κοινοπραξία θα αποφασίσει αργότερα μέσα στο χρόνο για την επιλογή του.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ


«Στη Βουλή η πρόταση της ΑΣΠΕ για επαναφορά των πολυτεκνικών επιδομάτων»

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά στους Υπουργούς Οικονομικών κ. Στουρνάρα και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση έγγραφο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ)σχετικά με την κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων, της ισόβιας σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα του τρίτου παιδιού και την εφάπαξ παροχή των 2.000 ευρώ μετά την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


Η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το Ιδρυτικό Συνέδριο συνεχίζεται. Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 πραγματοποιείται το προσυνέδριο περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 09:30 στο Περιστέρι στη συνεδριακή αίθουσα του ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού γωνία, προέκταση της Λένορμαν) αντί της περιοχής Ασπροπύργου-Ελευσίνας, όπου είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το θέμα του προσυνεδρίου είναι: «Δικαιοσύνη-Διαφάνεια-Συνταγματική Αναθεώρηση-Εργασιακά-Κοινωνική Πολιτική-Γυναίκα και Οικογένεια».

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


«Καλούμε τη συγκυβέρνηση να αποσύρει σήμερα κιόλας το Σχέδιο «Αθηνά», το οποίο απορρυθμίζει, υποβαθμίζει και απαξιώνει την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Καλούμε επίσης τον αρμόδιο υπουργό να συγκαλέσει ουσιαστικό και όχι προσχηματικό διάλογο στα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας όπως είναι το ΕΣΥΠ, η ΑΔΙΠ και να λάβει υπ’ όψιν τι έχουν να πουν και τα ίδια τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ


«Οι συνεχείς υποχωρήσεις της κυβέρνησης στις απαιτήσεις της τρόικας έχουν ανοίξει την όρεξη στον Τόμσεν και την παρέα του, που απαιτούν εδώ και τώρα απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και κατασχέσεις των περιουσιών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ


 «Η ρίψη χημικών μέσα σε σχολεία, η λήψη DNA από ανήλικους, οι προσαγωγές παρά την αντίθετη άποψη του εισαγγελέα, στις οποίες προβαίνουν πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις, ξεφεύγουν από τη δημοκρατική νομιμότητα και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ζητείται άμεσα η παραίτηση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, κ. Δένδια».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΥΡΑΚΙ» ΚΑΙ ΤΗ «ΦΑΚΑ» ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ


«Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ»

Την απόφαση - τσεκούρι για την αγορά, της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη για την ανατροπή του ισχύοντος καθεστώτος υποβολής εμπρόθεσμων περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, μέσω της αλλαγής του τρόπου καταβολής του φόρου με πληρωμή του 40% και του υπολοίπου σε δύο ισόποσες δόσεις, καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ


Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εκπαιδευτών που συμμετείχαν σε προγράμματα των Κέντρων Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Α.Ε.Κ) του νομού Σάμου, ζητά με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε για την διαρκή αύξηση του αριθμού των μετακλητών στο Δημόσιο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της:

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


Πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το προσυνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μεγάλης Βρετανίας με θέμα την ομογένεια. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

«Αιδεσιμότατε,

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Την ανοιχτή στήριξη του Συντηρητικού Κόμματος Μεγάλης Βρετανίας στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εξέφρασε στην ομιλία της στο προσυνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μεγάλης Βρετανίας με θέμα την ομογένεια, η ευρωβουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος Μαρίνα Γιαννακουδάκη.

Η ομιλία της έχει ως εξής:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Λέμε ΟΧΙ στα χρυσωρυχεία στο Πέραμα Θράκης! Ο αγώνας συνεχίζεται εδώ στο κέντρο των αποφάσεων, την Αθήνα, όπου μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη, και άλλους εκπροσώπους φορέων, είχαμε μια σειρά συναντήσεων που ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα , συνεχίστηκε με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνο Καμμένο και ολοκληρώθηκε για σήμερα με την Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κ. Αλέκα Παπαρήγα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Είναι κοινή διαπίστωση ότι σε σύγκριση με το παρελθόν οι γυναίκες έχουν ήδη πραγματοποιήσει μεγάλες κατακτήσεις. Είναι όλο και περισσότερο παρούσες και συνήθως, με καλύτερες επιδόσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Τη δημιουργία «fast track» διαδικασιών για την οριστική διακοπή των ζημιογόνων επιχειρήσεων και την ελάφρυνση των ήδη κατεστραμμένων επαγγελματιών, προκειμένου να αποφευχθεί η ομηρία των ελεύθερων επαγγελματιών που ζημιώνουν τον εαυτό τους και κατ’ επέκταση τη χώρα, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ»
  
«Η κυβέρνηση εκτελεί συγκεκριμένο σχέδιο με σκοπό τη σύγκρουση με τους πολίτες και την Κοινωνία.

Μετά τη σημερινή επίθεση των ΜΑΤ με χημικά σε γυμνάσιο, η οποία κόστισε ακόμη και τραυματισμό μαθητή και τις χθεσινοβραδινές αυθαίρετες προσαγωγές μελών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τα οποία πραγματοποιούσαν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έπεσαν οι μάσκες αυτού του καθεστώτος βίας και αυταρχισμού.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις αθλιότητες και τους κάθε είδους τραμπουκισμούς των πολιτικών που θεωρούν ότι επειδή αυτοί είναι υποτελείς και υπόδουλοι, έτσι είναι και ο ελληνικός λαός.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


«Η ώρα που θα καεί ο καρνάβαλος πλησιάζει, μαζί του θα καούν και οι ψεύτικες διακηρύξεις της Συγκυβέρνησης για προάσπιση των επενδύσεων, εκτός εάν, βέβαια, εννοείτε ότι θα τις υπερασπιστείτε από τους Έλληνες Πολίτες υπέρ των τοκογλύφων που σας βοήθησαν να έρθετε στην εξουσία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΣΜΕΔΕ


Τη σκανδαλώδη απόφαση της μνημονιακής τρικομματικής συγκυβέρνησης των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη για την εξοντωτική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ήδη κατεστραμμένου κλάδου των μηχανικών-εργοληπτών δημοσίων και ιδιωτικών έργων, που καλείται για άλλη μία φορά να πληρώσει τα σπασμένα, μέσω της καταβολής του υπέρογκου ποσού των 60-65 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα του ΕΤΑΑ, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννη Βρούτση, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.