ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


«Νεαρά παιδιά που τα’ ‘στειλαν οι οικογένειές τους να σπουδάσουν βρίσκονται αυτή τη στιγμή νεκρά τα μισά, διασωληνωμένα στην Εντατική τα υπόλοιπα, επειδή στα πλαίσια του δόγματος Α. Γεωργιάδη «όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν», δοκίμασαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Η πολιτική της λιτότητας και της φτώχειας που αποφασίζει η Τρόικα και υλοποιεί η συγκυβέρνηση των τριών προθύμων Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη πέρα από τη δυστυχία και την εξαθλίωση, σπέρνει και το θάνατο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ


«Σε ότι με αφορά σχετικά με δημοσιευθέντα σενάρια υποψηφιότητας μου στο Δήμο Καλλιθέας με κοινή στήριξη από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΝΔ, θέλω να διευκρινίσω, ότι αυτά βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας, τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει ούτε κατ’ ελάχιστον, ούτε και έχω ποτέ συμμετάσχει σε παρόμοιους σχεδιασμούς και με κανένα τρόπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων φοιτητών.

Δυστυχώς η τρόικα και η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά, θεώρησαν πιο σημαντική την αύξηση των δημοσίων εσόδων, μέσου του υπέρογκου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, από την ίδια την ανθρώπινη ζωή».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ


«Διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διάφορα ευφάνταστα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι δήθεν αποχώρησα από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, προκειμένου να συγκροτήσω νέο πολιτικό φορέα, με πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ και άλλους πολίτες.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5


«Επικίνδυνα παιχνίδια της κυβέρνησης με τις επενδύσεις στην ενέργεια»
  
«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βιώνουμε το θέατρο του παραλόγου και τον εμπαιγμό σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης Πτολεμαΐδα 5 για την κατασκευή της μονάδας που οδήγησε σε εισαγγελική παρέμβαση.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


«Η Κυβέρνηση της τρόικας μετενσαρκώνοντας τη μυθολογική Λάμια σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Η ενεργειακή φτώχεια στην οποία οδήγησαν τα λάθη των ξένων και ντόπιων συγκυβερνητών μαστίζει τις οικογένειές μας. Μικρά παιδιά καίγονται από ξυλόσομπα στην Καβάλα και νέοι άνθρωποι βρίσκουν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού στη Λάρισα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Η υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια της προς τις οικογένειες των δυο φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα από αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν, γιατί δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ KAVALLA OIL


Στο ανωτέρω υπό συζήτηση σχέδιο νόμου υπάρχουν δυο βασικά προβλήματα. Ένα τυπικής φύσεως και ένα πολύ ουσιαστικό. Το τυπικό είναι η διαδικασία που ακολουθείται για το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου. Το εισάγετε ως κύρωση συμφωνίας ενώ στην ουσία είναι τροποποίηση ήδη υπάρχοντος νόμου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ


Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων, μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων του εργοστασίου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το Ιδρυτικό Συνέδριο συνεχίζεται. Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 πραγματοποιείται το προσυνέδριο Δυτικής Ελλάδας-Νοτίου Ιονίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πάτρα, με θεματική ενότητα «Δημόσια Διοίκηση-Τοπική Αυτοδιοίκηση». Το προσυνέδριο αρχίζει στις 10:00 στην Αγορά Αργύρη.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ


«Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ «ΦΑΓΗΤΟ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Οι αποτυχημένες πολιτικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και των συνιστωσών της, οδηγούν σε απόγνωση την ελληνική οικογένεια. Ειδικά στο τομέα της ενέργειας η πεφωτισμένη δεσποτεία του Πρωθυπουργού οδήγησε σε εκτίναξη την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης συμπαρασύροντας και το σύνολο των τιμών των υπόλοιπων μέσων θέρμανσης. Παράλληλα το κράτος στερήθηκε σημαντικά έσοδα καθώς η ζήτηση ειδικά του πετρελαίου σχεδόν μηδενίστηκε και το παραεμπόριο καυσίμων άνθισε.