ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ 23.2.2013


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Την επαγγελματικό αποκλεισμό των μικρομεσαίων εργοληπτικών επιχειρήσεων, που για μία ακόμα φορά πληρώνουν τις επιλογές της τρικομματικής συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


«ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ»

«ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΑμεΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ»
  
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος παρακολούθησε την έναρξη των εργασιών του 8ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, αποχωρώντας από το συνεδριακό χώρο έκανε την εξής δήλωση:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ


Τα μπλόκα των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, όπου συναντήθηκε με τους αγρότες και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματά τους και τις κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Στα Χανιά θα βρίσκεται από την Τετάρτη (6/2/2013) το απόγευμα για διήμερη επίσκεψη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ


Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή σε συνεργασία με τον πολιτευτή Εύβοιας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταύρο Μακαρίου, κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τις εγκαταλελειμμένες εταιρίες Χημικών στο Βαθύ Αυλίδος οι οποίες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία και απειλούν με περιβαλλοντική ρύπανση τον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο.