ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Δηλώσεις στελεχών Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνέντευξη του Πάνου Καμμένου από την πόλη της Καβάλας

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε πανηγυρικό κλίμα ξεκίνησε από την Καβάλα η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το ιδρυτικό συνέδριο, με το πρώτο προσυνέδριο του Κινήματος που είχε ως θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΕΟΖ».

Το προσυνέδριο πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 πολιτευτών και μελών Συντονιστικών Επιτροπών, από την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


«ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΔΩΔΕΚΑΕΤΙΑΣ»

«ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΒΑΛΑ OIL» ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 31% ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


Για άλλη μια φορά δίνονται και από τα δύο Υπουργεία οι γνωστές «απαντήσεις», απαντήσεις αόριστες αλλά και προκλητικές.

Έτσι το Υπουργείο Εσωτερικών μας απαντά ότι: «Η διαχείριση των σχετικών πιστώσεων και οι προβλεπόμενες από τις σχετικές διατάξεις επιχορηγήσεις προς τους Ο.Τ.Α. στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η επιχορήγηση για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των χώρων άθλησης μέσω της τακτικής επιχορήγησης, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της Χώρας και σύμφωνα με τις αποδόσεις του Υπουργείου Οικονομικών.».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


«Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Μόνο γκρίζα μυαλά υπάρχουν και πικρές αλήθειες πίσω απ´ την πιο πρόσφατη ντροπή στη συλλογική μας θύμηση. Ένας γαλήνιος Γρέγος άνεμος μ´ έφερε μέχρι την Κάλυμνο. Λες και χρόνια είχε κανονιστεί τούτο το συναπάντημα, λες και ανίκητες δυνάμεις με καλούσαν να σταθώ κάποια στιγμή προσκυνητής στο γαλάζιο δοξαστικό των Ιμίων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


«Παρά τη νέα ομολογία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που παραδέχεται την αποτυχία του μνημονίου και την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και παρά τις εσωκομματικές βολές, ο κ. Στουρνάρας, πιστός στις εντολές της Τρόικας, προχωρά ακάθεκτος τη φορομπηχτική του πολιτική κατά της ιδιωτικής περιουσίας του Έλληνα οικογενειάρχη. Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζει το μνημονιακό του δρόμο;»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ - ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ»

«Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους κατοίκους της Πιερίας, οι οποίοι συνελήφθησαν και διώκονται ποινικά, επειδή διαδήλωναν ειρηνικά κατά του δυσβάσταχτου κόστους των διοδίων μεταξύ του Ν. Πιερίας και του Ν. Θεσσαλονίκης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


ΘΕΜΑ: «Άρθρο 9 του Νόμου 3984/2011 περί «Εικαζόμενης Συναίνεσης»

Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Αυτό προκύπτει με βάση την ισχύ του άρθρου 9 του Νόμου 3984/2011 περί «Εικαζόμενης Συναίνεσης» και ξεκινά την 1η Ιουνίου 2013.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

«Κύριε Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, αν ρίξετε μια ματιά στο μηχανογραφικό της τελευταίας μισθοδοσίας, των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των αποστράτων, θα αντιληφθείτε ότι είναι αδύνατο να επιβιώσουν τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ


«Για άλλη μία φορά η ευθύνη από το υπουργείο μετακυλύετε στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίες όμως έχοντας ανεπαρκή αριθμό εκπαιδευτικών, αδυνατούν να τους κατανείμουν «ορθολογικά».

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Από την Καβάλα ξεκίνησε η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος παραβρέθηκε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή του προστάτη των αγροτών Αγίου Τρύφωνος, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Προκόπιο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ


«ΣΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟΝ… ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ»
  
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ προσήλθε στο γραφείο των Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη και τους κατέθεσε σημαντικά έγγραφα , που έχουν σχέση με την υπόθεση της αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ επί Προεδρίας Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος και διώκεται για κακουργηματικές πράξεις.

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΧΑΝΙΑ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα παραστεί το Σάββατο (2/2/2013) στην Καβάλα και την επόμενη ημέρα Κυριακή στη Λάρισα, στις πρώτες προσυνεδριακές εκδηλώσεις του Κινήματος, στην πορεία προς το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο τέλη Απριλίου.