ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ανέβασε το εξής tweet σχολιάζοντας το σημερινό (13/1/2013) εμπρησμό των αυτοκινήτων του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στην Ξάνθη:

«Ποιοι παίζουν με τη φωτιά; Είναι θέμα Εθνικό και ζήτημα Τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να βρει τους ενόχους. Το «παιχνίδι» σοβαρεύει».

http://a0.twimg.com/profile_images/1888456458/TERENS_normal.PNG
Terens Quick (@TerensQuick)
Ποιοι παίζουν με τη φωτιά; Είναι θέμα Εθνικό & ζήτημα Τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να βρει τους ενόχους. Το «παιχνίδι» σοβαρεύει tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-p

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ


«Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της συγκυβέρνησης για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας δεν πέρασε. Καταψηφίσαμε το επονείδιστο  νομοσχέδιο με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και έτσι σύρουμε πλέον τη μνημονιακή πλειοψηφία στην Ολομέλεια για συζήτηση.

 Χωρίς την αρνητική ψήφο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα εφαρμοζόταν το άρθρο 108 παράγραφος 6 του Κανονισμού της Βουλής και το νομοσχέδιο θα ψηφιζόταν στην Ολομέλεια τη Δευτέρα χωρίς συζήτηση.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΜΑΜΗΔΩΝ


«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΧΗΡΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση, αναφορικά με την επικείμενη τροπολογία που αφορά στο διορισμό των Ιμάμηδων:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»


«Άμεση εκκίνηση του σχεδιασμού κατασκευής της μονάδας και πλήρη διαλεύκανση των σχεδιασμών της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ»

Σε τροχιά κατασκευής προχωρά η νέα μονάδα παραγωγής της ΔΕΗ Α.Ε., ένα αίτημα πολλών ετών για την τοπική κοινωνία.

ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ


Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ αποδελτιώνει τις προτάσεις του για αλλαγές στο φορολογικό που συζητήθηκε και ψηφίστηκε χθες (11/1/2013) το βράδυ από τη μνημονιακή κυβερνητική πλειοψηφία.

Προτάσεις που συμπεριέλαβε στη πρωτολογία και δευτερολογία του στη Βουλή και που ΟΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.