ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΒΑΘΥ, ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ. ΣΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΕΙ»

«ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΜΕΣΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ» ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -  ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΚΟΥΒΕΛΗ»

Την Ιθάκη που χάνει τους κατοίκους της, επισκέφθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία όλα τα Ιόνια νησιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

«Η Βουλή δια των αρμοδίων οργάνων της αρνήθηκε σήμερα να χορηγήσει στα κόμματα αντίγραφο της νέας λίστας Λαγκάρντ και της κίνησης των σχετικών λογαριασμών.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


«Οι ημέρες των «διακοπών» είναι ένας αδιάκοπος ανώμαλος δρόμος. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, σε όλες τις γεωγραφικές άκρες που δύναμαι, προσπαθώ να επικοινωνήσω το μήνυμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ


Το απόγευμα της Τετάρτης 2-1-2013 και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού διαλόγου του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος κου Τέρενς Κουίκ.
Ο κος Κουίκ θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κκ. Νικόλαο και στη συνέχεια θα ηγηθεί σύσκεψης των μελών και πολιτευτών του Κινήματος στο Νομό Φθ/δας, για τον Προσυνεδριακό διάλογο και την οργάνωση Προσυνεδριακής Διάσκεψης στη Λαμία με θέμα την ανάπτυξη.
Στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΑΣ.