ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


«Ενώ ο κ. Στουρνάρας ανακάλυψε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ζει με 500 ευρώ το μήνα, τελικά με την μνημονιακή πολιτική του έχει επιβάλει τέτοιες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις ώστε οι Έλληνες πολίτες αναγκάζονται να ζουν με πολύ λιγότερα χρήματα και ταυτόχρονα συνεχίζει καθημερινά να στέλνει στην ανεργία χιλιάδες νέους, με αποτέλεσμα η ανεργία στους νέους να έχει φθάσει στο 54%, οι πολίτες που δεν έχουν δουλειά να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο και το 30% των Ελλήνων να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η ζοφερή αυτή πραγματικότητα επιδεινώνεται με το φορομπηχτικό του νομοσχέδιο, το οποίο στοχοποιεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. Ν. ΔΕΝΔΙΑ


Θέμα: «Ανεπαρκής η στελέχωση των δυνάμεων φύλαξης στο Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας»

Ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνος Ουζουνίδης κατέθεσε σήμερα ερώτηση με αριθ. Πρωτ. 4887/07.12.2012 και θέμα «Ανεπαρκής η στελέχωση των δυνάμεων φύλαξης στο Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας»

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Πρόβλημα στη λειτουργία των Ιδιωτικών Κλινικών, λόγω οφειλών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των ήδη ενσωματωμένων Ασφαλιστικών Ταμείων»

Οι Ιδιωτικές Κλινικές, που συμμετέχουν στην περίθαλψη των πολιτών της χώρας μας, αντιμετωπίζουν σήμερα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:


«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ»

Η Βουλή λειτουργεί μόνο με επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών και κομμάτων και με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, κατήγγειλε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος καυτηριάζοντας την απουσία νομοθετικού έργου από την πλευρά της κυβέρνησης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΟΑΣΘ)


Στο πλαίσιο των επαφών της με διάφορους φορείς της Θεσσαλονίκης η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ, κ. Χρήστο Στεφανίδη στα γραφεία του Οργανισμού.

ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΑΣΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Στο Βουκουρέστι βρίσκεται από το πρωί (07.12.2012) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.