ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Η Βουλευτής Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε στις 2/11/2012 ερώτηση με αίτηση κατάθεσης εγγράφων σχετικά με την πρόοδο του προγράμματος για τα πράσινα σχολεία.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ν.Δ.


«Όταν κ. Σαμαρά αντιγράφετε από την κόλλα του κ. Παπανδρέου, του χειρότερου συμμαθητή σας, τότε θα πρέπει να αναμένετε ότι θα μείνετε μετεξεταστέος, με βαθμό κάτω από την βάση. Αυτά που είπατε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για να πείσετε τους βουλευτές, δεν μπορεί να τα πιστεύετε ούτε εσείς, καθώς αποδεικνύεστε ο πιο πιστός φίλος των τραπεζών, μακριά από τους πόθους και τις ελπίδες των Ελλήνων, .........

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΑΜΟΥ


«ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ. Η ΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και την Εκλογική Περιφέρεια της Σάμου, απευθυνόμενος δημόσια στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστα Μουσουρούλη έκανε την εξής δήλωση: