ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΕ…ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ’ ΟΨΗ ΟΙ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν θα λάβει υπόψη της και τις υψομετρικές διαφορές για την καταβολή του επιδόματος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΑΜΒΑΚΗ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Στέφανο Ταμβάκη, στα  γραφεία του Κινήματος στη Βουλή.  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ


Επιτείνει την άσκηση πολιτικής πίεσης με σκοπό την κατάργηση των λεγόμενων «αντικειμενικών» κριτηρίων φορολόγησης πολίτη, η βουλευτής Α’ Αθηνών του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Έλενα Κουντουρά. Μετά από μία σειρά δημοσίων παρεμβάσεών της πάνω σε αυτό το θέμα, με άρθρα της καθώς και πλήθος σχετικών αναφορών σε τηλεοπτικές συζητήσεις, η Έλενα Κουντουρά συνάντησε τον υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Μαυραγάνη και του έθεσε το θέμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ


«ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΕΛΒΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ»

Την παντελή αδιαφορία και απαξίωση της Ελληνικής Πολιτείας έναντι των ευρημάτων-μνημείων του αρχαίου πολιτισμού των Ιλλυριών, προγόνων των Βορειοηπειρωτών που ευρίσκονται στην περιοχή του Δελβίνου και των Αγίων Σαράντα, καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Παιδείας και Εξωτερικών ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤ(ΡΙ)ΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ


Την καταπάτηση της Συνταγματικής Αρχής της ίσης μεταχείρισης, αλλά και των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την ίση βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη των εθελοντών και εθελοντριών στις Ένοπλες Δυνάμεις, καταγγέλλουν με Ερώτησή τους προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του Κινήματος Γιώργος Νταβρής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ


ΘΕΜΑ: «Πρόβλημα για το νησί της Ύδρας η συζητούμενη διακοπή θαλάσσιας επικοινωνίας του με το Μετόχι»

Μεγάλο πρόβλημα θα προκληθεί στο ιστορικό νησί της Ύδρας, εάν πραγματοποιηθεί η συζητούμενη διακοπή επικοινωνίας του νησιού με το Μετόχι, που γίνεται με τα θαλάσσια ταξί και δυο επιβατικά δρομολογιακά σκάφη, με πρόσχημα την ακαταλληλότητα της προβλήτας που υπάρχει στο Μετόχι.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ


«Γνωρίζαμε ότι η τριτοκομματική κυβέρνηση των προθύμων εταίρων δεν επρόκειτο στην πραγματικότητα να διαπραγματευθεί κανέναν από τους όρους του μνημονίου, όπως προεκλογικά είχε δεσμευθεί. Απαξιώνοντας και καθιστώντας τελικώς ανέκδοτο, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το τραπέζι των συζητήσεων με την τρόικα, προσδιορίζει και τον βαθμό της σοβαρότητάς της.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΤΗΣ ΝΕΤ


«Κατάλυση κάθε έννοιας της ανεξαρτησίας του τύπου αποτελεί η απόφαση της γενικής διεύθυνσης της ΕΡΤ να «κόψει» εν ψυχρώ την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.