ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ


«ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»


Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Έντμοντ Παναρίτι και τη «σιδηρά κυρία» του Αλβανικού Κοινοβουλίου, την Πρόεδρό του Ζοζεφίνα Τοπάλλι, συναντήθηκε στο περιθώριο της Φθινοπωρινής Συνδιάσκεψης του ΟΑΣΕ που έληξε σήμερα (7/10/2012) στα Τίρανα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ


«Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, ο κύριος Σμιτ είπε ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ για την ελληνική οικονομία και αυτό είναι αλήθεια. Οι Έλληνες φορολογούμενοι όμως έχουν δώσει πάνω από 80 δισεκατομμύρια από σκληρούς φόρους που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ Ν. ΦΘ/ΔΑΣ

Το περίπτερο της Συντονιστικής του Ν. Φθ/δας για συλλογή υπογραφών στη Λαμία 
Κυριακή 7/10/2012





ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Π.Γ.Δ.Μ.


«ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ;»


Την απόλυτη συσκότιση και την απουσία ουσιαστικής ενημέρωσης Βουλής και Κομμάτων της χώρας για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του πρωθυπουργού της Π.Γ.Δ.Μ. Νίκολα Γκρούεφσκι, σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, επισημαίνει  με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ


Στην Κάρπαθο βρέθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη, όπου παρέστη στην  68η Επέτειο της Απελευθέρωσης του νησιού, στην Τοπική Κοινότητα Μενετών.

Αναφορικά με το ιστορικό γεγονός η κ. Ιατρίδη δήλωσε: